Peptiplus
PeptiPlus De Alles-in-1 Sportdrank
Naam

Team JustLease, schaatsteam:

“Ik gebruik PeptiPlus in de zomer zowel tijdens als na zware inspanning (intensieve trainingen en wedstrijden). In de winter, wanneer het schaatsseizoen in volle gang is, gebruik ik PeptiPlus iedere training zowel tijdens als na training. Om goed te herstellen en niet teveel gewicht te verliezen gebruik ik dan zeker 2 bidons per dag. Het is mijn primaire bron van eiwitten en zorgt ervoor dat ik goed herstel, ook tijdens inspanning. Zeker de sachets zijn mijn favoriet; ik neem ze overal mee naartoe.”
~Ireen Wüst~

Team JustLease vertelt over PeptiPlus

PeptiPlus ging naar Thialf en vroeg Team JustLease naar hun ervaringen. Benieuwd? Kijk hier wat Ireen Wüst en Jan Blokhuijsen vertellen.

Naam

Stefan Groothuis, schaatser, Olympisch Kampioen 1000 meter 2014:

“PeptiPlus is een goede aanvulling op mijn voeding tijdens trainingen en wedstrijden. De samenstelling van deze sportdrank, met zowel koolhydraten als eiwitten, is ideaal en het is ook erg lekker. “

Naam

Jesper Hospes, schaatser, drievoudig Nederlands Kampioen Korte Baan:

“Als sporter is voeding erg belangrijk. Het zorgt namelijk voor de brandstof waar ik mijn prestaties op moet leveren. Ik ben dan ook continue bezig om mijn eet- en drinkpatroon uit te balanceren. In mijn zoektocht naar de perfecte sportdrank kwam ik op PeptiPlus. Het zorgt er voor dat ik het beste uit mezelf kan halen.”

Naam

Leontine van Meggelen, sportdietist, ex-topsporter en fanatiek wielrenster:

“Diverse onderzoeken hebben de hoge kwaliteit van PeptiPlus inmiddels aangetoond. Daarom raadde ik het de sporters die ik begeleid al vaak aan. Sinds dit jaar kan ik echter ook uit eigen ervaring zeggen dat PeptiPlus helpt bij herstel al tijdens inspanning. Afgelopen juni beklom ik namelijk 6x de Alpe d’Huez en dankzij PeptiPlus merkte ik dat mijn spieren sneller herstelden!”

Naam

Anicka van Emden, Judoka, winnares brons Olympische Spelen 2016:

"Ik neem PeptiPlus na een intensieve training en soms al tijdens een zware training, als ik voel dat mijn 'tank' leegraakt en ik nog even door moet. PeptiPlus geeft mij op dit soort momenten net even wat meer brandstof dan een gewone isotone sportdrank en zeker meer dan water. Na een training vind ik het belangrijk dat ik zo snel mogelijk mijn lijf weer voorzie van energie en eiwitten, zodat ik zo goed en snel mogelijk kan herstellen voordat de volgende training weer begint."

Naam

Roy Meyer, judoka, olympiër

“Als Olympisch judoka haal ik iedere dag het maximale uit mijn lichaam en voeding. Ik verlies soms wel 3 tot 4 liter vocht tijdens een training. Dit is uitzonderlijk veel, en om dit efficiënt aan te vullen gebruik ik PeptiPlus. Dit bevat zowel koolhydraten, eiwitten als mineralen. Het gebruik van PeptiPlus is een vaste gewoonte geworden, extra fijn dus dat het ook nog eens lekker smaakt. Mijn route naar de Olympische Spelen in Tokyo 2020 wordt ondersteund door PeptiPlus: let’s do this!”
 

Video's

Tophockeyer Bjorn Kellerman vertelt over PeptiPlus

Bjorn Kellerman, tophockeyer bij zowel Kampong als het Nederlands Elftal, vertelt waarom hij zoveel baat heeft bij het gebruik van PeptiPlus. Sander de Wijn is niet te beroerd Bjorn een handje te helpen.