Peptiplus
PeptiPlus De Alles-in-1 Sportdrank

faq

Waarom is PeptiPlus de effectieve alles-in-1-sportdrank?
Het bestaat uit een mix van speciaal bewerkte eiwitten, koolhydraten en natuurlijk glutamine die makkelijk en snel door het lichaam wordt opgenomen. Doordat deze al tijdens het sporten worden opgenomen draagt het bij aan het prestatievermogen. PeptiPlus vult eiwitten al tijdens fysieke inspanning aan, zodat bijgedragen wordt aan een snel herstel.
 
Waarom heb je koolhydraten en eiwitten nodig tijdens het sporten?
Tijdens sporten put je je koolhydraat- en eiwitvoorraden uit. Deze koolhydraatvoorraden heb je nodig om energie uit je lichaam te halen, en eiwitvoorraden dienen voor een snel spierherstel na fysieke inspanning. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat koolhydraten en eiwitten na inspanning goed op peil gehouden moeten worden. Veel sporters vullen hun koolhydraat- en eiwittekorten aan middels hersteldranken. Als je echter al tijdens het sporten de koolhydraten en eiwitten aanvult, kan je je prestatieniveau langer vasthouden en zorg je voor een optimaal herstelproces.
 
Kan het lichaam tijdens het sporten wel eiwitten opnemen?
Het lichaam is tijdens inspanning inderdaad niet in staat om reguliere eiwitten op te nemen. PeptiPlus bevat echter een mix van speciaal bewerkte eiwitten: een plantaardig eiwithydrolysaat dat bestaat uit geknipte eiwitten. De eiwitten zijn als het ware voorverteerd door enzymen waardoor ze als het ware opgedeeld zijn in stukjes en daardoor kunnen ze, zelfs tijdens inspanning, zeer gemakkelijk en snel door het lichaam worden opgenomen.

Heb je aanvullende vragen over PeptiPlus? Neem dan contact met ons op via info@peptiplus.nl. We zullen je vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden